Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Kantareller på rödlöksbädd

Stek dina nyplockade kantareller och lägg dem på en bädd av mjuk, stekt rödlök för att få en snabblagad, njutbar och festlig förrätt. Det färska focacciabrödet förhöjer rätten ytterligare.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll olivolja i en stekpanna. Skala och strimla rödlöken och lägg ner i pannan. Droppa ner vinägern. Tillsätt socker, salt och peppar. Rör om väl. När löken är lite mjuk läggs den på brödet.
  2. Häll lite ny olja i pannan och snabbstek kantarellerna med lite salt och peppar. Lägg upp dem överst på brödet.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1/2 tsk socker
  • salt och peppar
  • 1 runt bröd (t ex italiensk focaccia)
  • 1 dl kantareller
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer