Dessa chilistekta laxbitar har en läcker sötstark smak. Laxen steks färdigt i ugnen och då har du tid att koka sojanudlarna. För att få en extra touch till denna rätt vänder du nudlarna i soja mot slutet och serverar sedan tillsammans med skivad paprika och limeklyftor. Superenkelt och gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2014
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut sojanudlarna mot risnudlar.
Gör äggfri: byt ut sojanudlarna mot risnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fräscht o gott. Busenkelt och snabbt att göra.
Sofia
2015-01-08Jättegott! Min sambo gillar inte lime, inte sweet chili och inte grön paprika. Ändå gav hon den 10 av 10 i betyg. Typiskt bra rätt!
Mattias
2014-11-18Familjen tyckte inte att det passade med lax till detta. Det hade säkert varit godare med torsk eller annan fisk. En god sås till hade också varit bra.
Inge
2014-11-14