Dessa små krispiga träd, doppade i en glaze av chilisås och sesamfrön är försvinnande goda! Dessa tillagas krispiga i ugn, och serveras sedan med kokt ris, och en fräsch kålrabbislav gjord på rädisor, gräslök och kålrabbi. Bonne appétit!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2019
Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Daniel
2019-08-16Gott! Min smet blev lite tjock, tror man vill ha lite tunnare laget. I steget med sweet chilisåsen mixade jag dem i en skål stället för att bara hälla över.