Basilikadipp med crudité

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
ca 20 rädisor
1/2 blomkål
1 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
1/2 msk senap
salt
peppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

Bräckt kassler med currystekt blomkål
Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokta grönsaker med korv
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Raw couscous
Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad