Basilikadipp med crudité

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
ca 20 rädisor
1/2 blomkål
1 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
1/2 msk senap
salt
peppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bräckt kassler med currystekt blomkål
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Raw couscous
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjankorv med krämig sommarsallad
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokta grönsaker med korv
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga