Basilikadipp med crudité

0
0
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
ca 20 rädisor
1/2 blomkål
1 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
1/2 msk senap
salt och peppar
1/2 kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour supreme (innehåller soja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 302 KJ / 72 kCal
Fett 33 g
Kolhydrater 71 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden