Basilikadipp med crudité

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2   morötter
ca 20   rädisor
1/2   blomkål
1 dl  gräddfil
1 msk  tomatpuré
1/2 msk  senap
salt och peppar
1/2   kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour supreme (innehåller soja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

Bräckt kassler med currystekt blomkål
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokta grönsaker med korv
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Raw couscous
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjankorv med krämig sommarsallad
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga