Raw couscous

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Raw couscous

Blomkålscouscous får du enkelt genom att riva ett blomkålshuvud; ett grönt och knaprigt alternativ till vanlig couscous eller ris. Tillsammans med krispiga rädisor, söta tomater och örtig koriander blir det en fräsch sallad till både kött och vegetariskt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Raw couscous

Ingredienser

4 portioner
500 g blomkål (eller färdigt blomkålsris)
1 rödlök
3 tomater
100 g rädisor
1 dl hackad koriander
färskpressad juice från 1/2 citron
2 msk kallpressad rapsolja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi496 KJ / 118 kCal
Fett7 g
Salt0.74 g
Kolhydrater9 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Bönsallad med rostad blomkål, gräddfil och jalapeno
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Misorostad blomkål med parmesanmajonnäs
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad blom- och grönkål
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanrostad blomkål
Betyg 4.6 av 5.
155 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sommarkål med ingefära och lime
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga