Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot
Tapas inspirerad fiskrätt: Laxboquerones med svenska inslag av äpple, kapris, dill och pepparrot. Är fräsch och smakrik, går dessutom snabbt och enkelt att slänga ihop. Passar utmärkt som en lättare lunch eller ställ fram på buffébordet. Vackert och gott!
Ingredienser
4 portioner
1/2 citron (skal och 2 msk saft för 4 port)
1/2 dl rapsolja
2 krm salt
svartpeppar
300 g skinnfri laxfilé
1 grönt äpple
2 msk kapris
3 msk riven pepparrot
1/2 kruka dill
Gör så här
Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1103 KJ / 264 kCal
Fett20 g
Salt2.5 g
Kolhydrater6 g
Protein15 g
Kommentar
Spännande :) Ska försöka få ihop det till midsommardagens lunch.
Eva
2015-06-16