Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

11
1
Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

Tapas inspirerad fiskrätt: Laxboquerones med svenska inslag av äpple, kapris, dill och pepparrot. Är fräsch och smakrik, går dessutom snabbt och enkelt att slänga ihop. Passar utmärkt som en lättare lunch eller ställ fram på buffébordet. Vackert och gott!

Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1/2 citron (skal och 2 msk saft för 4 port)
1/2 dl rapsolja
2 krm salt
svartpeppar
300 g skinnfri laxfilé
1 grönt äpple
2 msk kapris
3 msk riven pepparrot
1/2 kruka dill

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Eva

2015-06-16

Spännande :) Ska försöka få ihop det till midsommardagens lunch.

Näringsvärde per portion

Energi 1103 KJ / 264 kCal
Fett 20 g
Salt 2.5 g
Kolhydrater 6 g
Protein 15 g
Läs mer om näringsvärden