Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
1
Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

Tapas inspirerad fiskrätt: Laxboquerones med svenska inslag av äpple, kapris, dill och pepparrot. Är fräsch och smakrik, går dessutom snabbt och enkelt att slänga ihop. Passar utmärkt som en lättare lunch eller ställ fram på buffébordet. Vackert och gott!

Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1/2   citron (skal och 2 msk saft för 4 port)
1/2 dl  rapsolja
2 krm  salt
svartpeppar
300 g  skinnfri laxfilé
1   grönt äpple
2 msk  kapris
3 msk  riven pepparrot
1/2   kruka dill

Gör så här

Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Spännande :) Ska försöka få ihop det till midsommardagens lunch.

Eva

2015-06-16

Näringsvärde per portion

Energi1103 KJ / 264 kCal
Fett20 g
Salt2.5 g
Kolhydrater6 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Rostad paprika- och kaprisröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad lax med pepparrot
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsashimi med citrus, kapris och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig rotselleri- och endivesallad med ägg
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga