Rostad paprika- och kaprisröra

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rostad paprika- och kaprisröra

Den här färgstarka röran på inlagd rostad paprika passar extra bra till grillad kyckling. Smaksätt med kapris, lite vitvinsvinäger, salt och peppar – så enkelt, men riktigt gott!

Rostad paprika- och kaprisröra

Ingredienser

4 portioner
200 g  rostad inlagd paprika
2 msk  kapris
1/2 msk  vitvinsvinäger
1 msk  olivolja
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi187 KJ / 45 kCal
Fett4 g
Salt0.21 g
Kolhydrater1 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Fetaostyoghurt med grillad paprika och zucchini
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunisisk paprikaröra
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spetskål med citron och körvel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silverlök och granatäpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssallad med dill och mandel
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spetskål på grillen med dressing och äppelsallad
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga