Svartrötter med brynt vitlökssmör och pinjenötter

En riktigt god och lyxig vegoförrätt med svartrötter i huvudrollen. Rötterna toppas med pinjenötter och mangoldskott, och serveras med surdegskrutonger och brynt vitlökssmör. Passar perfekt för lite speciellare tillfällen, såsom nyår eller Alla hjärtans dag!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1378 KJ / 329 kCal
Fett25 g
Salt5.6 g
Kolhydrater20 g
Protein3 g
Kommentarer
3 stAnvänd engångshandskar när ni skalar svartrötterna. Då slipper ni besväret med klibbiga händer👍
Harald
Sådär. Hade nog varit godare med nån typ av parmesan kräm, alt att steka svartroten i smöret. Att äta smöret som sås blev sådär enligt mig.
Lina
Det verkar bra skall pröva det till Nyår, gillar svartrötter.
Christina