Svartkål med pinjenötter och parmesan

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
0
Svartkål med pinjenötter och parmesan

Den milda svartkålen med sitt italienska påbrå passar smakmässigt fint tillsammans med parmesan och pinjenötter. Den här lättlagade kålrätten är ett utmärkt tillbehör till t ex salsiccia eller bara lite kallskuret och bröd.

Svartkål med pinjenötter och parmesan

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 dl pinjenötter
50 g parmesan eller annan lagrad hårdost
300 g skuren svartkål
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
3 dl grädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3328 KJ / 796 kCal
Fett69.3 g
Salt3.1 g
Kolhydrater10.8 g
Protein33.6 g

Testa liknande recept

Morotssoppa med pinjenötter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lökfräst svartkål
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad macka med vitlöksstekt svartkål och prästost
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartkålspasta med citron
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brännvinsostpaj med svartkål
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svartkålssallad med päron
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga