Svartkål med pinjenötter och parmesan

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
0
Svartkål med pinjenötter och parmesan

Den milda svartkålen med sitt italienska påbrå passar smakmässigt fint tillsammans med parmesan och pinjenötter. Den här lättlagade kålrätten är ett utmärkt tillbehör till t ex salsiccia eller bara lite kallskuret och bröd.

Svartkål med pinjenötter och parmesan

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1 dl  pinjenötter
50 g  parmesan eller annan lagrad hårdost
300 g  skuren svartkål
3 msk  olivolja
salt och svartpeppar
3 dl  grädde

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut parmesan mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Välj ris-, havre- eller sojabaserad gräddersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3328 KJ / 796 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biff tagliata
Betyg 4.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssoppa med pinjenötter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga