Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål

0
0
Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål

Gräddigpasta slår sällan fel. I denna rätt tillagas den med minutbiff, grönpeppar och svartkål - smaker som passar fint med varandra. Det är bara att låta maten tysta mun.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2021

Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål

Ingredienser

4 portioner
1/2
förp salladslök (à 125 g)
125 g
skuren svartkål
1 1/2 msk
olja
4
port pasta penne
1 msk
grönpeppar
600 g
minutbiff
-
salt
-
peppar
2 1/2 dl
vispgrädde
1 tsk
majsstärkelse
1 dl
mjölk
400 g
romanticatomater

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.




Gör så här

Tips

Smaksätt såsen med lite dijonsenap.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3029 KJ / 726 kCal
Fett 34 g
Salt 1.3 g
Kolhydrater 59 g
Protein 44 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept