Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål
Gräddigpasta slår sällan fel. I denna rätt tillagas den med minutbiff, grönpeppar och svartkål - smaker som passar fint med varandra. Det är bara att låta maten tysta mun.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2022
Ingredienser
4 portioner
1/2 förp salladslök (à 125 g)
125 g skuren svartkål
1 1/2 msk olja
4 port pasta penne
1 msk torra grönpepparkorn
600 g minutbiff
salt
peppar
2 1/2 dl vispgrädde
1 tsk majsstärkelse
1 dl mjölk
400 g romanticatomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3029 KJ / 726 kCal
Fett34 g
Salt1.3 g
Kolhydrater59 g
Protein44 g
Kommentarer
Mycket gott. Bra balans.
Jenny
2021-09-22Ok men inget speciellt.
Camilla
2021-09-22