Svartkål i tomatkräm med parmesan

Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
4.8Världens godaste
Svartkål i tomatkräm med parmesan

Svartkål fräst med gul lök och som sedan får sällskap av smetana och tomatpesto är en snabb, god och enkel sås som passar perfekt att servera till pasta och gärna tillsammans med hyvlad parmesan.

Svartkål i tomatkräm med parmesan

Ingredienser

4 portioner
200 g svartkål
1 gul lök
1/2 dl finriven parmesan
1 msk matolja
2 msk tomatpesto
2 dl smetana
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott!Men 4 port?Detta blev max 2

    Elin

Näringsvärde per portion

Energi1314 KJ / 312 kCal
Fett30 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Svartkålspasta med torrsaltat bacon
    Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig kålpasta med varmrökt lax
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svartkålspasta med sojabönor
    Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad