I det här receptet på svampsoppa med skinkrulle tillagar du en delikat och len champinjon- och potatissoppa som du serverar tillsammans med en tunnbrödsrulle med skinka i. En snabblagad och förstklassig rätt som passar lika bra till lunch som middag!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Kontrollera innehållet i tunnbrödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Frida
2012-03-20Tillsatte lite cherry så fick soppan mer karaktär! Annars mycket god!
Josefine
2011-10-26Använde färska champinjoner och tillsatte timjan och lite maizenaredning. Skippade skinkrullen och körde egen rågfralla. Myyycket gott!!