Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tortillapizzor med skinka och champinjoner

Pizzor gjorda på tortillabröd med en fyllning av pastasås, skinka och champinjoner är en rolig middag och ett suveränt tilltugg på kvällen. Den smakrika pastasåsen i botten kompletteras med lite oregano och ost ovanpå skinkan och champinjonerna.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg ut tortillabröden på bakpappersklädda plåtar. Bred dem med pastasåsen.
  2. Strimla skinkan. Ansa och skiva champinjonerna. Riv osten. Fördela skinka, champinjoner och ost på tortillabröden. Strö gärna över oregano.
  3. Grädda mitt i ugnen i 250°C, ca 5 minuter. Servera pizzorna med en blandad sallad.

För alla

Gör glutenfri: Byt ut tortillabröden mot färdiga, glutenfria pizzabottnar.
Gör mjölkprotein- och laktosfri: Ersätt osten med sojabaserad ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 tortillabröd
  • 1 burk pastasås (à 420 g)
  • 150 g rökt skinka
  • 200 g champinjoner
  • 200 g ost (max 17 % fett)
  • 1 msk oregano
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2329 kJ / 557 kCal
Läs mer om näringsvärden