Den här utsökta svampsandwichen kommer verkligen att ge din middag en de luxekänsla. Fräs champinjonerna med vitlök och hackad, färsk timjan och placera på brödet. Där täcker du mackan med ljuvlig parmesan och låter det smälta över mackan i ugnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2008
Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfritt specialbröd.
Gör äggfri: välj lämpligt bröd. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1109, Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hans
2021-08-24Mycket god varm smörgås! Men man behöver inte ha parmesanost. Jag hade på riven Tacko ost. Det var gott det också!
Katarina
2020-01-26Wow! Riktigt gott! Ganska enkelt också.
Elin
2011-07-05Har gjort denna mackan flera gånger och kommit fram till att man skall ha mer timjan än vad som står i receptet! Annars är det en fantastisk rätt att ha till ett glas rött.