Blev det några tortillabröd över från tacomiddagen? Då har du grunden till en matig resträtt! Fyll tortillabröden med goda grejer och stek till varma italienska mackor, piadinas. Här fyller vi bröden med mozzarella, lufttorkad skinka och ruccola. Enkelt, snabbt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott och väldigt enkelt. Funkar som en lite matig, varm kvällsmacka. Eller som snabb och enkel lunch.
Rosmari
2020-12-12Detta är ingen piadina: Åk till Italien och fråga vad är en piadina
Raymond
2020-09-01Gott, men en piadina är det inte.
Margarita
2020-07-14