Denna snabba vegopizza med champinjoner, vällagrad ost och mascarpone är både enkel och otroligt god! Med färdig smördeg är den dessutom färdig på ett kick. Toppa med tryffelmajo och krasse för krämighet och fräschör!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: byt ut mascarpone mot laktosfri smetana eller laktosfri färskost. Välj laktosfri smördeg.
Gör äggfri: byt ut tryffelmajonnäsen mot äggfri majonnäs och smaksätt med tryffelolja.
Receptet kommer från boken Plåtmat: Grönt i en långpanna av Julia Tuvesson.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättesmarrig och smidig att ha som lite plockmat 😊
Erica
2023-03-26Smakar gott. Jag tänker att lägga till räkor och gul lök samt pressas vitlök nästa gång.
Yosie
2023-01-25Supergott! Byter mascarponen mot créme fraîches och pressar i vitlök. Får inte heller plats med så mycket svamp:) Gott att lägga på tunna skivor av salami också.
Helena
2022-11-03