Svamppasta med kotletter

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Svamppasta med kotletter

Ett matigt, lättlagat och snabbt alternativ till vardagsmiddagen! De saftiga kotletterna steks i lite matfett, kryddas med salt och peppar och serveras med en delikat svamppasta av champinjoner, palsternacka, lök, ricotta och persilja.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2013

Svamppasta med kotletter

Ingredienser

4 portioner
1   palsternacka
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
250 g  champinjoner
1 msk  olja
salt och peppar
4   kotletter med ben
2 msk  smör eller margarin
150 g  ricottaost
1/2   kruka persilja
2   tomater
1 tsk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
1 tsk  dijonsenap
65 g  mangoldskott

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett. Byt ut ricottan mot laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut ricottan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1737 KJ / 416 kCal
Fett23.1 g
Kolhydrater11.2 g
Protein38.7 g

Testa liknande recept

Kotlett med pestopotatismos
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lök- och ölbräserad kotlett med blomkålsmos
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig zucchini med kotlett och spaghetti
Betyg 4 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med champinjoner och ricotta
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad zucchini med ricotta, pistage och balsamvinäger
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad ricotta med svartkålschips
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga