Svamppasta med coppa

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Svamppasta med coppa

En snabblagad och krämig svamppasta gjord på kastanjechampinjoner och tryffelcréme. Härligt gröna ärtor blandas tillsammans med pastan, coppa och krispig mangold. Strö gärna lite solrosfrön över innan servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2017

Svamppasta med coppa

Ingredienser

4 portioner
250 g kastanjechampinjoner
1 rödlök
1 msk olivolja
salt
peppar
1 1/2 dl vispgrädde
1 burk crème av svamp med tryffel (à 130 g)
1 dl mjölk
4 port pasta (gärna fusilli)
1/2 förp, små gröna ärtor (à 250 g)
3 förp, coppa (italiensk chark)
65 g röd mangold

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Inte jättebra pga tryffeln tog över smaken totalt. Doften och smaken satte sig överallt kändes det som.

Solveig

2017-11-04

Näringsvärde per portion

Energi2572 KJ / 615 kCal
Fett27 g
Salt4 g
Kolhydrater611 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tagliatelle alla contadina
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risonipasta med svamp och prosciutto
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lasagne al fungi
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Funghi trifolati
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risotto med skogschampinjoner
Betyg 4.6 av 5.
841 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig svamppasta
Betyg 3.8 av 5.
106 personer har röstat
Under 60 min att tillaga