Lasagne al fungi

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
0
Lasagne al fungi

Lasagne al funghi är lasagne på ett nytt och kreativt sätt! Rätten innehåller, förutom de vanliga lasagneingredienserna, kastanjechampinjoner, paprikapesto och bladspenat och serveras tillsammans med sallad och solroskärnor. Läckert!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2013

Lasagne al fungi

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
250 g  kastanjechampinjoner
1 msk  olivolja
250 g  kvarg (10 %)
1 dl  mjölk (gärna 1,5 %)
130 g  paprikapesto
200 g  bladspenat
salt och svartpeppar
300 g  färska lasagneplattor
1 dl  riven ost

Sallad

1/2 dl  solroskärnor
1 1/2 msk  balsamvinäger
1/2   salladskål

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri kvarg och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot Sour supreme (innehåller soja). Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1919 KJ / 459 kCal
Fett26.5 g
Kolhydrater31 g
Protein21.2 g

Testa liknande recept

Krämig serranolåda med granatäppelsallad
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastagratäng med paprikapesto
Betyg 4.2 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med chili, cottage cheese och bladspenat
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka och Västerbottensost
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamp- och cashewnötslasagne
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel lasagne med paprika och svamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga