Svampfyllda potatiskakor

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Svampfyllda potatiskakor

Mumsigt och spännande recept med potatiskakor tillagade av potatis, ägg och mjöl. Potatiskakan har en god fyllning av fräst lök och frästa champinjonbitar. Servera de svampfyllda potatiskakorna med en blandad sallad.

Svampfyllda potatiskakor

Ingredienser

4 portioner
12   potatisar (12 potatisar motsvarar ca 1 kg)
2   ägg
2 1/2 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1   gul lök
200 g  blandsvamp (eller champinjoner)
1 msk  smör eller margarin
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 msk  hackad timjan
2 msk  smör eller margarin (till stekning)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Timjankyckling med svampstuvning
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenatcrêpes med skinka och svamp
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummer Thermidor
Betyg 3.3 av 5.
70 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champinjonsoppa med varm macka
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjonsoppa med tunnbrödsrulle
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga