Krämig champinjonsoppa med varm macka med dijonsenap, skinka, tomat och ost är en god, mättande och värmande rätt för hela familjen. Utmärkt som lunch en kylig vinterdag.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden samt brödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl och bröd. Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden.
Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsgrädde och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkfritt havre-, ris- eller sojaalternativ och använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2012-11-03Överhuvudtaget förstår jag inte varför det anges halvfabrikat som förstahandsval i recept...okej att man KAN använda frysta om man inte har färska hemma men det är mycket godare med färska och de blir garanterat inte "slibbiga".Likadant med de recept där kyld färdigsås och soppa i tetrapack anges som ingrediens....behöver man recept för att värma en färdig soppa och tillsätta lite krydda tex?
Cecilia
2012-10-21Använd färska champinjoner istället.
Cecilia
2012-10-21Använd färska champinjoner istället.