Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

En mäktig pastamåltid för svampälskare! Triangoli – triangelformade raviolikuddar – fyllda med karl-johansvamp och tryffel rörs ihop med en gräddig portabella- och parmesansås. Servera till italienska charkuterier eller kycklingfilé med ruccola och extra parmesan.

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Ingredienser

4 portioner
2 förp triangliolini med karljohanssvamp och tryffel (à 250 g)
3 portabellasvampar
2 rödlökar
3 msk olivolja
flingsalt med jod
svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 dl finriven färsk parmesan

Till servering

kycklingfilé eller italiensk chark
rucola
parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3982 KJ / 952 kCal
Fett62.2 g
Kolhydrater48.7 g
Protein49.3 g

Testa liknande recept

Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ragu på morot & karljohanssvamp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gräddig karljohansoppa
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsrostat ris med svamp
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad