Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
0
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

En mäktig pastamåltid för svampälskare! Triangoli – triangelformade raviolikuddar – fyllda med karl-johansvamp och tryffel rörs ihop med en gräddig portabella- och parmesansås. Servera till italienska charkuterier eller kycklingfilé med ruccola och extra parmesan.

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Ingredienser

4 portioner
2 förp triangliolini med karljohanssvamp och tryffel (à 250 g)
3 portabellasvampar
2 rödlökar
3 msk olivolja
flingsalt med jod
svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 dl finriven färsk parmesan

Till servering

kycklingfilé eller italiensk chark
rucola
parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3982 KJ / 952 kCal
Fett62.2 g
Kolhydrater48.7 g
Protein49.3 g

Testa liknande recept

Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ragu på morot & karljohanssvamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig karljohansoppa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga