Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

En mäktig pastamåltid för svampälskare! Triangoli – triangelformade raviolikuddar – fyllda med karl-johansvamp och tryffel rörs ihop med en gräddig portabella- och parmesansås. Servera till italienska charkuterier eller kycklingfilé med ruccola och extra parmesan.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
  2. Ansa och skär svampen i skivor. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  3. Stek svampen och löken i olivoljan. Smaksätt med salt och nymald peppar.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag.
  5. Koka upp grädden i kastrullen och låt den koka ca två minuter. Rör ner parmesanen och smaksätt med salt och nymald peppar.
  6. Blanda pastan med såsen och strö på svampfräset.
  7. Till servering: Servera med stekt kycklingfilé eller chark, ruccola och gärna lite extra parmesan.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på pastan.
Gör äggfri: Välj äggfri fylld pasta.
Gör glutenfri: Välj glutenfri fylld pasta.
Gör laktosfri: Välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut vispgrädde mot soja-, havre- eller risbaserad gräddersättning. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp triangliolini med karljohanssvamp och tryffel (à 250 g)
  • 3 portabellasvampar
  • 2 rödlökar
  • 3 msk olivolja
  • flingsalt med jod
  • svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl finriven färsk parmesanost
Till servering
  • kycklingfilé eller italiensk chark
  • ruccola
  • gärna parmesanost
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3982 kJ / 952 kCal