Crêpes med karljohanssvamp

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crêpes med karljohanssvamp

Karljohanssvamp, porcini på italienska, är kungen av svampar i det norditalienska köket. Med karljohanssvamp kan du laga till otroligt läckra krämiga crepes, som bäst toppas med mozzarella och parmesan. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Crêpes med karljohanssvamp

Ingredienser

8 st
1 dl vetemjöl
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt
peppar
smör till stekning
olja till stekning

Fyllning

1 l karljohanssvamp eller blandad skogssvamp (à ca 350 g)
2 dl vispgrädde

Topping

1 mozzarella (1 motsvarar 125 g)
1/2 dl finriven parmesan

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 8 crêpes.
00:02:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ragu på morot & karljohanssvamp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karljohan svamp lasagne
Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad