Crêpes med karljohanssvamp

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
0
Crêpes med karljohanssvamp

Karljohanssvamp, porcini på italienska, är kungen av svampar i det norditalienska köket. Med karljohanssvamp kan du laga till otroligt läckra krämiga crepes, som bäst toppas med mozzarella och parmesan. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Crêpes med karljohanssvamp

Ingredienser

8 st
1 dl vetemjöl
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt
peppar
smör till stekning
olja till stekning

Fyllning

1 l karljohanssvamp eller blandad skogssvamp (à ca 350 g)
2 dl vispgrädde

Topping

1 mozzarella (1 motsvarar 125 g)
1/2 dl finriven parmesan

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 8 crêpes.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ragu på morot & karljohanssvamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Karljohan svamp lasagne
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza bianco med skogssvamp och Folke
Betyg 4.7 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga