Svampfrittata med skinka

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Svampfrittata med skinka

En delikat och smakfull frittata som du snabbt och enkelt kan förbereda. Potatis, lök, champinjoner och skinka får stekas ihop och ger en ypperlig smak till denna äggrätt som påminner om en omelett.

Svampfrittata med skinka

Ingredienser

4 portioner
1   burk potatis Basic (à 680 g)
2   gula lökar
300 g  rökt skivad skinka Basic
1   burk skivade champinjoner Basic (à 184 g)
2 msk  olivolja
65 g  bladspenat
6   ägg
1/2 dl  vatten
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1724 KJ / 412 kCal
Fett20.3 g
Kolhydrater25.3 g
Protein30.4 g

Testa liknande recept

Frittata med champinjoner och skinka
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatistortilla med rökt skinka, spenat och manchego
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizzor med skinka och champinjoner
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Capricciosa-crêpes
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bondsoppa med bönor och skinka
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza med skinka och pizzasallad
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga