Svampcannelloni

Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Svampcannelloni

Det här receptet på svampcannelloni är hänförande gott och enkelt att laga. Passar både som ensamrätt och på buffébordet. Häll tomatsås över lasagnerullarna och strö parmesanost över och rucola runt på fatet.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Svampcannelloni

Ingredienser

24 små bitar
250 g fryst bladspenat
250 g färsk svamp t ex champinjoner
2 vitlöksklyftor
2 msk smör eller mjölkfritt margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 färska lasagneplattor
2 1/2 dl kyldfärdig sås (gärna ostsås)
parmesan eller annan lagrad hårdost till garnering
rucolasallad till garnering

Tomatsås

1/2 gul lök
1 msk olja
2 1/2 dl passerade tomater
1/2 grönsaksbuljongtärning

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Ett tips: Gillar du det här receptet, prova även pasta rullar med färskost och skinka.

    Sonja

  • Håller med, blir lite annorlunda och så otroligt gott.

    Jennie

  • Mycket spännande och intressant rätt. Man förundras vid första tuggan. Lätt att fixa till och lätt att äta. Måste provsmakas.

    Hanna

Testa liknande recept

Grön sauté med persiljedressing
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halloumifyllda tortillas
Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färsk tortellini med rökt lax
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinkcannelloni med zucchini och färskost
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön sommarlasagne
Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad