Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Bye bye christmas-quesadilla

Ett utmärkt recept när du har mat kvar från julen men är trött på att äta den på traditionellt vis! Dessa härliga ost-och skinkquesadillas hjälper dig att bli av med sista skivorna från julskinkan! Dessutom går de supersnabbt att svänga ihop!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 bitar portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred senap på tortillabröd. Lägg på skivor av julskinka, cheddarost och hackad persilja eller gräslök på hälften av bröden, täck med resten.
  2. Förvara övertäckta i kylen fram till servering.
  3. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och grädda i 225°C i 5 minuter. Skär i snittar.

Ingredienser

Portioner: 8 bitar
  • senap
  • 2 små tortillabröd
  • skivor av julskinka
  • skivor av cheddarost
  • hackad persilja eller gräslök
Lägg till i inköpslistan