Krämig svamppasta av portabellosvamp och triangoli som serveras med en utsökt sallad på marinerad kronärtskocka, rödlök och mangoldskott. Den mjuka konsistensen fås efter att svamp och zucchini stekts och grädde tillsatts mot slutet. Timjan ger en förträfflig smak ihop med svampen. Varsågod och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2015
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Wow, det låter verkligen gott och ändå väldigt enkelt!! 👍🏽
Pierre
2023-02-13Jättegod, alla middagsgäster nöjda.
Ingela
2021-09-04Toppen... men som gammal Italienare jag har stor variation när det gäller pasta.......TACK TACK
Antonio
2016-04-18