Svampbuljong med dumplings

Värmande soppa med smak av svamp och misopaste får sällskap av färdiga dumplings och toppas med salladslök och sesamfrön. En enkel och god middag som passar utmärkt en kall vinterdag eller regnig höst.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2024

Gör så här
00:15:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion, utan dumplings.
Energi550 KJ / 132 kCal
Fett10 g
Salt2.27 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g
Kommentarer
10 stTa en svampbuljongtärning i och en extra sked miso, perfekt!
Martina
Ska göra som vad Thomas sa, plus några doppar sesamolja
Yosie
Supergod om man använder sig av kycklingbuljongen som finns i samma tidning istället för vatten! Denna kommer bli en repris!!
Annica
Jag la i ett paket glasnudlar med för lite extra mättnad. Gott men hade kunnat smaka mer.
Miranda
En okej rätt, men tyvärr lite smaklöst.
Josefin
Jättegott! Hade inte lagat mat/buljong med stjärnanis tidigare -alltid kul att testa något nytt! Enkelt och bra recept, men vi fick salta lite extra.
Jenny
Gott. En hel del umami. Som jag gillar som folk gillar godis. Det vore kul, dock, om ingredienserna fanns i ICAbutiker. Jag var lönlöst i tre.. Möttes bara av frågande blickar och huvudskakningar. Bor i skogen. Maken åkte till en Maxi och gick tag på nödlösningar eftersom jag läst receptet och sagt att det här verkar så gott. Så med tanke på det så blir det inte igen.
Mona
Mycket gott! Med tanke på tidigare kommentarer så tog jag i lite. La till 2 finhackade vitlökar, tog 2 msk riven ingefära och 3 rågade msk misopasta - plus la i en svampbuljongtärning. Buljongen blev mycket smakrik och god.
Thomas
Upplevde också att den blev lite smaklös, hade därmed också i extra soja och lite mer miso.
Stina
Buljongen blev lite smaklös så jag hade i mer soja och några droppar sesamolja. Jättegott!
Anna