Denna svamp- och quinoaburgare med parmesan är en riktig höjdare. Med picklade senapsfrön, vitlöksmajo och färdig surkål tar du vegoburgaren till nya höjder.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2017
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nina
2020-04-06Hej! Ska det vara okokt quinoa i paneringen? Antar kokt.. men det står att det ska vara "kokt quinoa" i burgarna, men i paneringen står det bara "1 dl quinoa".
Redaktionen ICAse
2020-04-07Hej Nina! Det stämmer det ska vara kokt quinoa. Vi har nu uppdaterat receptet. Lycka till med burgarna. Hälsningar Ulrika
Moa
2019-12-14Godaste hamburgaren jag ätit! Gör den ofta!
Marina
2019-10-19Fantastiska Hamburgare! Vilken upplevelse! Alla ingredienser tillsammans en fenomenal hamburgare! Något alldeles extra!