Denna bolognesen är både smakrik och lätt att laga! Ju mer såsen får puttra i pannan desto mer smak kommer den att få, och sedan med nykokt pasta och pepprig ruccola har du en riktig höjdarrätt på tallriken. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2020
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linn
2022-02-02En ny favorit! Sojan och mandlarna tillförde väldigt god smak. Jag använde torrostade mandlar vilket förhöjde smaken ännu mer. För att få en mer matig bolognese kan man i princip dubbla mängden champinjoner, samt steka dem i torr panna för att få ur vätskan, innan det läggs ned i grytan.
Elin
2020-03-23Supergod. Tog 1dl vatten istället samt stekte champinjonerna ganska länge. Blev gott med cayennepeppar.
Alexandra
2020-01-17Jättegott! Har lagat andra vegetariska bolognese,och det här blev en ny favorit