Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Denna lyxiga gratäng gör du på nolltid! Färdig potatisgratäng av mandel blandas med stekt svamp och haricot verts som stekts i honung och rödvinsvinäger. Servera till en bit karré eller kycklingfilé och dina middagsgäster kommer inte bli besvikna!

Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Ingredienser

4 portioner
300 g frysta haricots verts (bönor)
200 g fryst svampmix
1 msk smör eller margarin
1 krm salt
1/2 krm peppar
800 g färdiglagad potatisgratäng
1 rödlök
1 msk olivolja
1 msk honung
1 msk rödvinsvinäger

Till servering

karré eller kyckling
haricots verts (bönor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2458 KJ / 589 kCal
Fett28.1 g
Kolhydrater39.7 g
Protein38.9 g

Testa liknande recept

Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad
Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karré med potatisgratäng och tomatsallad
Betyg 3 av 5.
63 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel grekisk potatisgratäng
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig gratäng med potatis och soltorkad tomat
Betyg 3.8 av 5.
72 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatistårta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chorizogratäng med grönkål
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga