Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Denna lyxiga gratäng gör du på nolltid! Färdig potatisgratäng av mandel blandas med stekt svamp och haricot verts som stekts i honung och rödvinsvinäger. Servera till en bit karré eller kycklingfilé och dina middagsgäster kommer inte bli besvikna!

Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Ingredienser

4 portioner
300 g  frysta haricots verts (bönor)
200 g  fryst svampmix
1 msk  smör eller margarin
1 krm  salt
1/2 krm  peppar
800 g  färdiglagad potatisgratäng
1   rödlök
1 msk  olivolja
1 msk  honung
1 msk  rödvinsvinäger

Till servering

karré eller kyckling
haricots verts (bönor)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på potatisgratängen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2458 KJ / 589 kCal
Fett28.1 g
Kolhydrater39.7 g
Protein38.9 g

Testa liknande recept

Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad
Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karré med potatisgratäng och tomatsallad
Betyg 3 av 5.
63 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizogratäng med grönkål
Betyg 4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig gratäng med potatis och soltorkad tomat
Betyg 3.9 av 5.
68 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronstekt ”Chuck roll” med jordärtskocksgratäng
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga