Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts
Denna lyxiga gratäng gör du på nolltid! Färdig potatisgratäng av mandel blandas med stekt svamp och haricot verts som stekts i honung och rödvinsvinäger. Servera till en bit karré eller kycklingfilé och dina middagsgäster kommer inte bli besvikna!
Ingredienser
4 portioner
300 g frysta haricots verts (bönor)
200 g fryst svampmix
1 msk smör eller margarin
1 krm salt
1/2 krm peppar
800 g färdiglagad potatisgratäng
1 rödlök
1 msk olivolja
1 msk honung
1 msk rödvinsvinäger
Till servering
karré eller kyckling
haricots verts (bönor)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på potatisgratängen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2458 KJ / 589 kCal
Fett28.1 g
Kolhydrater39.7 g
Protein38.9 g
Kommentarer