Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

1
0
Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Denna lyxiga gratäng gör du på nolltid! Färdig potatisgratäng av mandel blandas med stekt svamp och haricot verts som stekts i honung och rödvinsvinäger. Servera till en bit karré eller kycklingfilé och dina middagsgäster kommer inte bli besvikna!

Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Ingredienser

4 portioner
300 g frysta haricots verts (bönor)
200 g fryst svampmix
1 msk smör eller margarin
1 krm salt
1/2 krm peppar
800 g färdiglagad potatisgratäng
1 rödlök
1 msk olivolja
1 msk honung
1 msk rödvinsvinäger

Till servering

karré eller kyckling
haricots verts (bönor)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på potatisgratängen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2458 KJ / 589 kCal
Fett 281 g
Kolhydrater 397 g
Protein 389 g
Läs mer om näringsvärden