Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Svamp och grönt

En suverän vardagsrätt som går snabbt att tillaga. Zucchini, champinjoner och rödlök wokas ihop och blandas sedan med smarrig hoisinsås och serveras med nudlar.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva champinjonerna. Dela zucchinin på längden i 4 stavar. Skär stavarna tvärs över i 2 cm breda bitar. Skala och dela rödlöken. Skiva halvorna.
  2. Koka upp vattnet. Lägg i nudlarna. Låt dem mjukna. Vänd runt tills de löst sig från varandra. Tillsätt kryddpåsarna. Ställ åt sidan.
  3. Hetta upp olja i en stor stekpanna/wok. Fräs det skurna tills det börjar ta färg.
  4. Häll på nudlarna med vätskan. Låt koka ihop en minut under omrörning så att nudlarna blandar sig med resten. Rör ner hoisinsåsen, servera.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 200 g champinjoner
  • 200 g zucchini
  • 1 rödlök
  • 6 dl vatten
  • 2 pkt nudlar med kycklingsmak
  • olja till stekning
  • 2 msk hoisinsås
Lägg till i inköpslistan