Torsk med röd curry
Torsk med röd curry är en enkel och god vardagsmiddag med kort tillagningstid. Fisken tillagas med smakhöjare som currypasta, citrongräs och champinjoner. Servera torsken tillsammans med ris eller pasta.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
10 champinjoner
1 röd paprika
4 bitar koncerverat citrongräs
2 msk olja
2 msk röd currypasta
1 ml koncentrerad fiskfond
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
4 torskfiléer sej eller hoki (à ca 150 g)
salt
peppar
ris eller nudlar att servera till
färsk eller hackad konserverad koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt gott!
Louise
2017-02-20Verkar vara toppen,jag provar idag.
Roger
2017-01-16Helt makalös smaskupplevelse! Väl balanserade smaker, så både torsken och curryn träder fram. Lite stark för den ovane, men jag gillar det.
Ivo
2016-04-11