Hoisinkryddade kycklingben

Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Hoisinkryddade kycklingben

Dessa underbara, hoisinkryddade kycklingben kommer bli hela familjens nya favoriträtt! Pensla på den välsmakande hoisinsåsen på de grillade benen och servera dem beströdda med persilja till fräst, smakrik svamp, ris, krispig sallad och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Hoisinkryddade kycklingben

Ingredienser

4 portioner
1 kg kycklingben (färska eller tinade frysta)
1 dl hoisinsås
2 msk finhackad persilja
200 g champinjoner
1 liten purjolök
2 msk sojasås

Gör så här

00:30:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Jättebra recept som jag använt många gånger. Enkelt och omtyckt av alla, stora som små.

Abir

2020-04-27

Mumsigt, uppskattat av hela familjen! Svampen till blev pricken över i!

Sara

2008-11-24

underbart gott!!! använde kycklingklubbor blev lite mer att äta. rekomenderas varmt!

Carola

2005-11-08

Näringsvärde per portion

Energi2360 KJ / 560 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Kycklingsoppa med skogschampinjon
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Drum sticks chimichurri med rostad potatis
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chicken drumsticks med bbq-sås och avokado
Betyg 3.7 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingben med och ost- och persiljeris
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chilistekt shiitake med purjolök
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade kycklingben i gochujangsås
Betyg 3.2 av 5.97 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad