Hoisinkryddade kycklingben
Dessa underbara, hoisinkryddade kycklingben kommer bli hela familjens nya favoriträtt! Pensla på den välsmakande hoisinsåsen på de grillade benen och servera dem beströdda med persilja till fräst, smakrik svamp, ris, krispig sallad och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
4 portioner
1 kg kycklingben (färska eller tinade frysta)
1 dl hoisinsås
2 msk finhackad persilja
200 g champinjoner
1 liten purjolök
2 msk sojasås
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Gluten kan förekomma i hoisinsås, men i så fall kan den uteslutas och ersättas med t ex japansk soja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2360 KJ / 560 kCal
Fett14 g
Kommentarer
Jättebra recept som jag använt många gånger. Enkelt och omtyckt av alla, stora som små.
Abir
2020-04-27Mumsigt, uppskattat av hela familjen! Svampen till blev pricken över i!
Sara
2008-11-24underbart gott!!! använde kycklingklubbor blev lite mer att äta. rekomenderas varmt!
Carola
2005-11-08