Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

I den vegetariska världen är allt möjligt. Bönor och champinjoner kan till exempel extraknäcka som köttfärs i en limpa. Gott, nyttigt och lika mättande som originalet. För extra sting kan kvargen kryddas med svartpeppar.

Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

Ingredienser

4 portioner

Svamp- och bönlimpa

bakplåtspapper
smör (till formen)
2 förp bönmix (à 380 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chili
10 myntablad
250 g champinjoner
2 ägg
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt

Potatis

600 g delikatesspotatis

Svartpepparkvarg

250 g kvarg (0,2%)
2 krm svartpeppar
salt

Sallad

250 g babyplommontomat
1/2 gurka
2 msk olivolja
1 msk vinäger
65 g spröd salladsmix

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1910 KJ / 457 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater54 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Lax i kapprock med senap, kapris och vitkål
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med färskost och tomater
Betyg 4.3 av 5.
90 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syrlig böngryta med bulgur och koriander
Betyg 4 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med mandelpotatisgratäng och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örttorsk i folie
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga