Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

I den vegetariska världen är allt möjligt. Bönor och champinjoner kan till exempel extraknäcka som köttfärs i en limpa. Gott, nyttigt och lika mättande som originalet. För extra sting kan kvargen kryddas med svartpeppar.

Svamp- och bönlimpa med svartpepparkvarg

Ingredienser

4 portioner

Svamp- och bönlimpa

bakplåtspapper
smör (till formen)
2 förp bönmix (à 380 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chili
10 myntablad
250 g champinjoner
2 ägg
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt

Potatis

600 g delikatesspotatis

Svartpepparkvarg

250 g kvarg (0,2%)
2 krm svartpeppar
salt

Sallad

250 g babyplommontomat
1/2 gurka
2 msk olivolja
1 msk vinäger
65 g spröd salladsmix

Gör så här

00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1910 KJ / 457 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater54 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Pasta med färskost och tomater
    Betyg 4.4 av 5.110 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Couscoussallad med kalkon
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quinoasallad med grillade champinjoner
    Betyg 3.6 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med paprikasås och bresaola
    Betyg 3 av 5.102 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad