Lax i kapprock med senap, kapris och vitkål
Lax i ugn går alltid hem! Här är ett annorlunda recept på kryddig lax som du gör av bland annat vitkål, kapris och dijonsenap. Utsökt att servera med kokt potatis!
Ingredienser
4 portioner
1/2 litet vitkålshuvud (à ca 1 kg)
2 msk olja
salt
svartpeppar
2 msk kapris
4 msk kaprisspad
4 portionsbitar lax (à 140 g)
2 msk dijonsenap
4 ark bakplåtspapper
Till servering
kokt skalpotatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1998 KJ / 477 kCal
Fett24 g
Kolhydrater31.7 g
Protein30.8 g
Kommentarer
Väldigt gott!!!
Alexandra
2024-04-13En av våra godaste laxrätter!
Birgitta
2022-10-11Skit oätbart.... ...
Peter
2020-03-06