Surdegsmacka med krämig getost och salladslök

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdegsmacka med krämig getost och salladslök

Somrig macka på rostat surdegsbröd med krämig getost, stekt salladslök och vitlök, toppad med en blandning av mynta, olivolja, citronjuice, chiliflakes och flingsalt. Perfekt som förrätt eller som del av en buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Surdegsmacka med krämig getost och salladslök

Ingredienser

6 portioner
200 g färsk getost
125 g salladslök
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar
6 skivor ljust surdegsbröd

Topping

1 dl färsk mynta
1 msk olivolja
2 tsk färskpressad citronjuice
1/2 tsk chiliflakes
1 krm flingsalt

Gör så här

00:30:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi807 KJ / 193 kCal
Fett10 g
Salt1.34 g
Kolhydrater15 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sallad med getost, hallon, krutonger och pistagevinägrett
Betyg 3.4 av 5.126 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade plommon med getostkräm och mynta
Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Läckra tomat-och getostbruschettas
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadesnittar
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad