Bakade plommon med getostkräm och mynta
En härlig dessert där smakkompisarna plommon och getost möts. Tillsammans med mynta bildar de en oslagbar trio! Perfekt när du letar efter en enkel men lyxig dessert att servera efter middagen.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Ingredienser
4 portioner
300 g plommon
3 msk råsocker
2 msk olivolja
1 1/2 dl vispgrädde
50 g färsk getost
1/2 dl florsocker
1 dl mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1508 KJ / 360 kCal
Fett25 g
Salt0.5 g
Kolhydrater29 g
Protein4 g
Kommentarer
Det här var så fantastiskt gott!
Anna-karin
2019-10-12Det var svårt att blanda getosten med grädden, och plommonen blev ganska sura. Lät gott, men vi blev besvikna.
Lina
2019-09-22