Sufflé med Västerbottensost
Sufflé med Västerbottensost är ett helt gudomligt gott tillbehör som kommer älskas av stora som små! Tillaga din sufflé i portionsformar och servera sedan gärna den varma och krämiga sufflén med lammracks och betor.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
4 portioner
250 g riven Västerbottensost
3 dl crème fraiche
3 ägg
2 msk finhackad gräslök
3 msk ströbröd
1 tsk rivet citronskal
2 krm riven muskotnöt
1 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
olja till formarna
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt till en mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1620 KJ / 390 kCal
Fett36 g
Kommentarer