Sufflé med Västerbottensost

Betyg 2.9 av 5.
42 personer har röstat
0
Sufflé med Västerbottensost

Sufflé med Västerbottensost är ett helt gudomligt gott tillbehör som kommer älskas av stora som små! Tillaga din sufflé i portionsformar och servera sedan gärna den varma och krämiga sufflén med lammracks och betor.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Sufflé med Västerbottensost

Ingredienser

4 portioner
250 g  riven Västerbottensost
3 dl  crème fraiche
3   ägg
2 msk  finhackad gräslök
3 msk  ströbröd
1 tsk  rivet citronskal
2 krm  riven muskotnöt
1 tsk  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
olja till formarna

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt till en mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
42 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1620 KJ / 390 kCal
Fett36 g

Testa liknande recept

Gräddstuvad grönkål med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
115 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gougères – Ostbollar
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxröra med ost
Betyg 4.5 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kokt torsk med mussel- och chilistuffing
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga