Grönkål är en fantastisk råvara som kan anta många olika former. Genom att stuva den med grädde och smaksätta med vällagrad ost har du ett lyxigt tillbehör till det mesta. Julskinkan, köttbiten, vegobiffarna… Det är bara fantasin som sätter gränserna!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2016
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ och mjölkproteinfritt matfett.
Kommentarer
Susanne
2020-12-26Jättegott! Hällde stuvningen över en ugnsomelett. Även den suveränt god, ICAs recept Omelett i ugn. https://www.ica.se/recept/omelett-i-ugn-721853/
Moa
2020-10-03En favorit på julbordet.
Solveig
2020-03-31Supergott med Permesanost till