Stuvade makaroner med vegobollar och broccoli

Stuvade makaroner älskas av både stora som små. Till detta steker du vegobollar gyllene i stekpannan, och för att addera lite färg till tallriken lägger du upp lite kokt broccoli också. Snabbt, enkelt och supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2022

Ingredienser
4 portioner
250 g broccoli
1 l mjölk
5 dl makaroner
1/2 tsk salt
600 g vegobollar
1/2 msk olja
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegobollarna.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2790 KJ / 667 kCal
Fett21 g
Salt2.9 g
Kolhydrater74 g
Protein38 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Absolut vidrigt!!!! Bollarna vill jag aldrig betala för igen. Ofantligt korkat sätt att laga makaroner på. Och smakade dåligt. Det finns bättre recept. Slöseri !!!! Låt oss slippa detta i framtiden.
Karin
2022-10-15Riktigt illa!
Anneli
2022-10-13Det här äter jag aldrig igen. Vegobollarna var riktigt äckliga....
Ricky
2022-10-13