Stuvad spenat

Stuvad spenat är supergott och hör liksom ihop med vissa rätter som t ex stekt falukorv eller kokt fisk. Som sås är stuvad spenat dock suveränt att använda till många fler rätter. Snabbt och enkelt är det att laga och extra smidigt när du använder fryst spenat som grund. Smaksätt gärna med lite riven muskot.

Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1238 KJ / 296 kCal
Fett27 g
Salt1 g
Kolhydrater8 g
Protein5 g
Kommentarer
3 stOk men jag gör som min mor gjorde och lägger i några nypor socker.
Ronny
Mycket gott. Jag använde sköljd färsk babyspenat. Lade i den i pannan strax efter löken. Sedan på med mjölet etc.
Tommy
Använde mig av färsk bladspenat utan några problem. Hade i gårdagens ris och några champinjoner, det blev gott.
Jonathan