Med färsk, fylld tortellini går det snabbt att laga och ställa fram en härlig pastagratäng på middagsbordet. Förutom pastaknyten gömmer sig bitar av kallrökt lax, bladspenat och körsbärstomater i gratängen. Vinn mer tid – gör bechamelsåsen en dag i förväg!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Behöver minst 4 dl mer vätska. Var för torrt enligt min smak men annars godkänt.
Maria
2022-10-28Gott 😋
Dayana
2022-10-22Efter att ha läst kommentarer var jag nyfiken på att prova. Jag tillsatte vitlökspulver,paprikapulver och oregano i såsen. Det blev riktigt bra
Linda
2022-05-03