Med färsk, fylld tortellini går det snabbt att laga och ställa fram en härlig pastagratäng på middagsbordet. Förutom pastaknyten gömmer sig bitar av kallrökt lax, bladspenat och körsbärstomater i gratängen. Vinn mer tid – gör bechamelsåsen en dag i förväg!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2015
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linda
2022-05-03Efter att ha läst kommentarer var jag nyfiken på att prova. Jag tillsatte vitlökspulver,paprikapulver och oregano i såsen. Det blev riktigt bra
Nadja
2022-01-26Förlåt, men detta var totalt smaklöst och smakade mest redning. Kanske ifall man hade haft i chilisås eller någonting som gör att det får smak utöver muskot, salt och peppar. Men detta recept kommer aldrig mer att lagas. Tur att ni har så många andra goda recept!
Lena
2021-02-22Jag har gjort den här rätten två gånger och den har blivit så uppskattad av mina gäster. Jag använde färsk babyspenat och mindre pasta. Lycka till. Lena