Strömmingsrulader med krispig morotssallad
Härligt smakrika strömmingsrulader fyllda med ansjovis och senap som tillagas i ugn med ett täcke av citronsås. Låt gärna din krispiga morotssallad stå och dra in citronjuicen före den serveras med ruladerna och kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008
Ingredienser
4 portioner
500 g strömmingsfiléer
2 krm salt
1 krm vitpeppar
2 msk dijonsenap
1 burk ansjovisfiléer (à 125 g)
2 1/2 dl mild citronsås (färdig kyld sås)
2 msk socker
1 msk ättiksprit (12 %)
2 morötter
1/2 purjolök
1 kruka dill
3 msk färskpressad citronjuice
1 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2144 KJ / 512 kCal
Kommentarer