Strimmelkorv i wraps | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Strimmelkorv i wraps

Lättlagat och annorlunda recept med falukorv, kabanoss och purjolök. Sallad och strimmelkorv i wraps är tillsammans med en klick gräddfil en enkel men otroligt smakfull upplevelse som du inte bör missa.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skär falukorv och kabanossen i tunna strimlor.
  2. Fräs purjo, paprika och de båda korvsorterna i matfettet i en stekpanna ca 5 min. Blanda i syltlöken och krydda med salt och peppar. Skölj och strimla isbergssallaten.
  3. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Fördela strimmelkorven och sallat på tortillabröden. Toppa med en klick gräddfil, vik ihop och servera.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 300 g falukorv
  • 2 kabanoss
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1/2 dl syltlök
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 1 klyfta isbergssallad
  • 8 tortillabröd
  • 1 1/2 dl gräddfil
Lägg till i inköpslistan