Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Korvpanna med svamp och bönor

Korvpanna med svamp och bönor är ett härligt och mustigt recept med höstiga smaker. Uppskattad och mättande rätt som passar ypperligt att servera med bröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fräs svampen i smör eller margarin. Skala och hacka löken. Låt den fräsa med.
  2. Tillsätt falukorv i skivor, strimlad kabanoss, vitlök, oregano, svartpeppar och salt. Häll på grönsaksbuljong. Låt koka ca 5 minuter.
  3. Rör ner bönorna och gurkan. Koka ytterligare 5 minuter. Strössla persilja över. Servera med bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g svamp gärna blandade sorter
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 gul lök
  • 400 g falukorv
  • 1 kabanossen
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk oregano
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl grönsaksbuljong (fond + vatten)
  • 1 burk avrunna röda bönor (à 400 g)
  • 1/2 gurka
  • hackad persilja
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare