UNDER 30 MIN | Enkel

Kabanoss i libabröd

Den smakrika polska korven kabanoss är perfekt att lägga i tunnbrödet libabröd och göra till en wrap. Med färdig hummus blir det en supersnabb och god middag.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela, kärna ur och strimla paprika tunt. Blanda med persilja. Salta och peppra.
  2. Grilla eller stek kabanoss. Värm eller grilla libabröd.
  3. Fördela hummus på bröden. Toppa med korven och paprikan. Rulla ihop och ät direkt.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 röd paprika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 4 kabanoss (gärna av lamm)
  • 4 bröd (libabröd)
  • 2 dl färdig hummus

Näringsvärde
Per portion

Energi 2358 kJ / 563 kCal