Kabanoss i libabröd

0
0
Kabanoss i libabröd

Den smakrika polska korven kabanoss är perfekt att lägga i tunnbrödet libabröd och göra till en wrap. Med färdig hummus blir det en supersnabb och god middag.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Kabanoss i libabröd

Ingredienser

4 portioner
1
röd paprika
1 dl
hackad persilja
1 krm
salt
1 krm
peppar
4
kabanoss (gärna av lamm)
4
bröd (libabröd)
2 dl
färdig hummus

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2358 KJ / 563 kCal
Fett 38 g
Salt 4.59 g
Kolhydrater 27 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept