Kabanoss i libabröd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kabanoss i libabröd

Den smakrika polska korven kabanoss är perfekt att lägga i tunnbrödet libabröd och göra till en wrap. Med färdig hummus blir det en supersnabb och god middag.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Kabanoss i libabröd

Ingredienser

4 portioner
1   röd paprika
1 dl  hackad persilja
1 krm  salt
1 krm  peppar
4   kabanoss (gärna av lamm)
4   bröd (libabröd)
2 dl  färdig hummus

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2358 KJ / 563 kCal
Fett38 g
Salt4.59 g
Kolhydrater27 g
Protein25 g

Testa liknande recept

Kabanoss med broccoli- och ostsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Linssoppa med knorr
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrisfyllda kabanosser med bacon och citron
Betyg 3.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginepasta med kabanoss
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och majscouscous med korv
Betyg 3.1 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinggryta med kabanoss och syltlök
Betyg 3 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga