Kabanoss i libabröd
Den smakrika polska korven kabanoss är perfekt att lägga i tunnbrödet libabröd och göra till en wrap. Med färdig hummus blir det en supersnabb och god middag.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Ingredienser
4 portioner
1 röd paprika
1 dl hackad persilja
1 krm salt
1 krm peppar
4 kabanoss (gärna av lamm)
4 bröd (libabröd)
2 dl färdig hummus
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2358 KJ / 563 kCal
Fett38 g
Salt4.59 g
Kolhydrater27 g
Protein25 g
Kommentarer