Kabanoss i libabröd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kabanoss i libabröd

Den smakrika polska korven kabanoss är perfekt att lägga i tunnbrödet libabröd och göra till en wrap. Med färdig hummus blir det en supersnabb och god middag.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Kabanoss i libabröd

Ingredienser

4 portioner
1   röd paprika
1 dl  hackad persilja
1 krm  salt
1 krm  peppar
4   kabanoss (gärna av lamm)
4   bröd (libabröd)
2 dl  färdig hummus

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i bröd och korv.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2358 KJ / 563 kCal
Fett38 g
Salt4.59 g
Kolhydrater27 g
Protein25 g

Testa liknande recept

Linssoppa med knorr
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och majscouscous med korv
Betyg 3.1 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginepasta med kabanoss
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kabanoss med timjan och vitlökspotatis
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kabanoss med ljummen potatissallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga