Jambalaya med korv
Het och god vardagsmiddag med långkornigt ris, falukorv, chili, kabanoss, ananas samt paprika. Denna goda Jambalaya med korv tillagar du på under 45 minuter och serverar sedan med gurkstavar.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
6 dl hönsbuljong (tärning eller fond och vatten)
1/2 msk paprikapulver
1/2 grön eller röd chili
1 paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
200 g falukorv
2 kabanossenkorvar
1 burk ananasringar (à 227 g)
1 gurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Meh... Det var ok som bukfylla men, ingenting jag kommer att laga igen.
Raine
2021-08-06God vardagsrätt, jag tog chorizokorv då jag ej fick tag på kabanoss, blev litet mycket hetta men det är ju en smaksak.
Maud
2007-07-17Jag uteslöt falukorven utan hade några olika starka korvar i. Ersatte dessutom ananasen med sockerärtor och majs samt hade i några räkor på slutet. Kryddade extra med sweet chilisås. Blev jättegott.
Patricia
2006-09-25