Het och god vardagsmiddag med långkornigt ris, falukorv, chili, kabanoss, ananas samt paprika. Denna goda Jambalaya med korv tillagar du på under 45 minuter och serverar sedan med gurkstavar.
Ingredienser
4 portioner
3
dl
långkornigt ris
6
dl
hönsbuljong (tärning eller fond och vatten)
1/2
msk
paprikapulver
1/2
grön eller röd chili
1
paprika
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
1
msk
olja
200
g
falukorv
2
kabanossenkorvar
1
burk ananasringar (à 227 g)
1
gurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
19
4 st
Kommentarer
Raine
2021-08-06
Meh... Det var ok som bukfylla men, ingenting jag kommer att laga igen.
Maud
2007-07-17
God vardagsrätt, jag tog chorizokorv då jag ej fick tag på kabanoss, blev litet mycket hetta men det är ju en smaksak.
Patricia
2006-09-25
Jag uteslöt falukorven utan hade några olika starka korvar i. Ersatte dessutom ananasen med sockerärtor och majs samt hade i några räkor på slutet. Kryddade extra med sweet chilisås. Blev jättegott.
Kommentarer
Raine
2021-08-06Meh... Det var ok som bukfylla men, ingenting jag kommer att laga igen.
Maud
2007-07-17God vardagsrätt, jag tog chorizokorv då jag ej fick tag på kabanoss, blev litet mycket hetta men det är ju en smaksak.
Patricia
2006-09-25Jag uteslöt falukorven utan hade några olika starka korvar i. Ersatte dessutom ananasen med sockerärtor och majs samt hade i några räkor på slutet. Kryddade extra med sweet chilisås. Blev jättegott.