Kyckling teriyaki, en modern klassiker. Men har du gjort den själv tidigare? Om inte, så är det dags, för svårt är det inte. Fylld med smak från sesamfrön, vitlök, morötter, purjolök, ärtskott och självklart söt teriyakisås.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat inkl ris.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mona
2020-10-28En jätteenkel kanongod rätt som jag har lagt till strimlad lök, broccoli och vattenkastanjer i det blir ännu smakrikare så, man kan även byta ut kycklingen mot t.ex vegetariska filéer.
Linda
2020-10-22Mums va gott, nästa gång tar jag även med cashewnötter.
Sandra
2020-09-15Vilken teriyakisås bör användas?
Redaktionen ICAse
2020-09-16Hej Sandra! Det är inte så stor skillnad i smak på olika märken teriyakisås så det går bra vilket som. Välj däremot inte en teriyakimarinad den är mindre söt och inte lika trögflytande. Hälsningar Ulrika